Waterpartijen, siervijver, zwemvijver

Waterpartijen

Scroll

Ornament met water

Het element water spreekt menig persoon aan. Water in de tuin hoeft zich niet altijd te weerspiegelen in een vijverpartij. Het geluid van kabbelend, vallend, of druppelend water geeft rust. Heeft u een specifieke wens betreffende een ornament met water, een borrelsteen, een siervijver, een zwemvijver, ... aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Voor bijna elke situatie is er wel een toepassing te realiseren.

Bekijk meer op facebook Bekijk meer op instagram

Een tevreden Pajottenland

Ons cliënteel komt voornamelijk uit de streek van het Pajottenland, maar ook daarbuiten zijn we aan de slag. De mond-aan-mondreclame doet zijn werk prima. Een tevreden klant vertelt het graag verder en dat brengt weer andere opdrachten met zich mee.

Particulieren

Het overgrote deel van de werven situeren zich in de particuliere sfeer en dat willen we ook zo graag houden. De mensen zijn veel nauwer betrokken bij de werken en je krijgt veel meer waardering als de taak goed wordt uitgevoerd.

Efficiënt machinepark

Openbare werken gaan we niet uit de weg. Vanaf het begin werd steeds geïnvesteerd in een efficiënt machinepark. Voor iedere werftaak is er wel iets die het vele werk kan laten lichter of vlotter verlopen.

Pajottenland Gooik Lennik Herne Herfelingen Kester Pepingen Vollezele Galmaarden Oetingen Eizeringen machinepark machines | Tuinaanleg Van den Eeckhoudt

Wenst u een gratis en vrijblijvende prijsofferte?

prijsofferte?

Wij komen graag ter plaatse het nodige opmeten en bespreken om u nadien een gepast 3D plan te leveren.

  • GSM Stefaan 0477 94 26 95
  • Mail tuinaanlegvde@telenet.be
Contact opnemen

Wat ze zeggen over ons werk

Contacteer ons vandaag!

Wenst u graag een gratis en vrijblijvende prijsofferte, dan kan u ons bereiken op volgende gegevens. Wij komen graag ter plaatse het nodige opmeten en bespreken.

Telefoon

Stefaan: 0477 94 26 95

E-mail

tuinaanlegvde@telenet.be

Ligging

Valleistraat 15A 9402 Meerbeke