Oprit

Oprit

Scroll

Allerhande materialen

Voor het aanleggen van opritten is vakkennis vereist. Eerst worden de funderingen bepaalt, rekening houdend met de ondergrond en het gebruik van de oprit. Ook de keuze van materialen is belangrijk : kasseien, blauwsteen, arduin, graniet, klinkers enz. Het is dan ook logisch dat u zich hiervoor laat bijstaan door vakmensen zodat uw oprit er jarenlang goed uit ziet. Neem gerust contact op met ons voor een gratis bezoek ter plaatse en een vrijblijvende prijsofferte.

Wij bezuinigen niet op funderingsmaterialen waardoor verzakkingen vaak nihil zijn. Aangezien geen enkele opdracht van dezelfde aard is, hanteren wij geen standaardprijzen. Wij komen steeds ter plaatse opmeten en bespreken en maken dan een gratis en vrijblijvende prijsofferte voor u op. Voor een uitgebreide keuze opritten kan u steeds bij ons terecht.

Natuursteen

Meer en meer grijpt men terug naar de oeroude degelijkheid van natuursteen. Deze heeft immers door de jaren heen zijn kwaliteiten zeker bewezen. Natuursteen gaat samen met schoonheid, duurzaamheid, natuurlijkheid en vraagt weinig onderhoud. Dankzij de hoge druksterkte en de lage wateropname wordt natuursteen niet vlug groen bij lange regenperiodes. De uitstekende prijs/kwaliteit maakt hun gebruik zeer aantrekkelijk.

Blauwe steen - Graniet - Kasseistenen - Kleiklinkers

Dolomiet of grint met of zonder stof

Betonproducten

Klinkers - Betontegels - Grasdallen - Boordstenen - Palissaden

Bekijk meer op facebook Bekijk meer op instagram

Een tevreden Pajottenland

Ons cliënteel komt voornamelijk uit de streek van het Pajottenland, maar ook daarbuiten zijn we aan de slag. De mond-aan-mondreclame doet zijn werk prima. Een tevreden klant vertelt het graag verder en dat brengt weer andere opdrachten met zich mee.

Particulieren

Het overgrote deel van de werven situeren zich in de particuliere sfeer en dat willen we ook zo graag houden. De mensen zijn veel nauwer betrokken bij de werken en je krijgt veel meer waardering als de taak goed wordt uitgevoerd.

Efficiënt machinepark

Openbare werken gaan we niet uit de weg. Vanaf het begin werd steeds geïnvesteerd in een efficiënt machinepark. Voor iedere werftaak is er wel iets die het vele werk kan laten lichter of vlotter verlopen.

Pajottenland Gooik Lennik Herne Herfelingen Kester Pepingen Vollezele Galmaarden Oetingen Eizeringen machinepark machines | Tuinaanleg Van den Eeckhoudt

Wenst u een gratis en vrijblijvende prijsofferte?

prijsofferte?

Wij komen graag ter plaatse het nodige opmeten en bespreken om u nadien een gepast 3D plan te leveren.

  • GSM Stefaan 0477 94 26 95
  • Mail tuinaanlegvde@telenet.be
Contact opnemen

Wat ze zeggen over ons werk

Contacteer ons vandaag!

Wenst u graag een gratis en vrijblijvende prijsofferte, dan kan u ons bereiken op volgende gegevens. Wij komen graag ter plaatse het nodige opmeten en bespreken.

Telefoon

Stefaan: 0477 94 26 95

E-mail

tuinaanlegvde@telenet.be

Ligging

Valleistraat 15A 9402 Meerbeke