Regenwaterputten

Infiltratieput en septische putten

Scroll

Regenwaterput

Plaatsen van water, infiltratieput en septische putten Uw regenwater en afvalwater laten scheiden? Een regenwaterput nodig? Zo leveren en plaatsen wij septische putten, infiltratieputten, regenwaterputten. Wij leveren en installeren uw rioleringssysteem volledig op maat, zowel aan woningen als industriële gebouwen. Ook de voorbereidende graafwerken en grondwerken kunt u aan ons overlaten. Neem gerust contact op met ons voor een gratis bezoek ter plaatse en een vrijblijvende prijsofferte.

Neem gerust contact op met ons voor een gratis bezoek ter plaatse en een vrijblijvende prijsofferte.

Bekijk meer op facebook Bekijk meer op instagram

Een tevreden Pajottenland

Ons cliënteel komt voornamelijk uit de streek van het Pajottenland, maar ook daarbuiten zijn we aan de slag. De mond-aan-mondreclame doet zijn werk prima. Een tevreden klant vertelt het graag verder en dat brengt weer andere opdrachten met zich mee.

Particulieren

Het overgrote deel van de werven situeren zich in de particuliere sfeer en dat willen we ook zo graag houden. De mensen zijn veel nauwer betrokken bij de werken en je krijgt veel meer waardering als de taak goed wordt uitgevoerd.

Efficiënt machinepark

Openbare werken gaan we niet uit de weg. Vanaf het begin werd steeds geïnvesteerd in een efficiënt machinepark. Voor iedere werftaak is er wel iets die het vele werk kan laten lichter of vlotter verlopen.

Pajottenland Gooik Lennik Herne Herfelingen Kester Pepingen Vollezele Galmaarden Oetingen Eizeringen machinepark machines | Tuinaanleg Van den Eeckhoudt

Wenst u een gratis en vrijblijvende prijsofferte?

prijsofferte?

Wij komen graag ter plaatse het nodige opmeten en bespreken om u nadien een gepast 3D plan te leveren.

  • GSM Robbe 0470 03 83 80
  • Mail grondwerkenvde@gmail.com
Contact opnemen

Wat ze zeggen over ons werk

Contacteer ons vandaag!

Wenst u graag een gratis en vrijblijvende prijsofferte, dan kan u ons bereiken op volgende gegevens. Wij komen graag ter plaatse het nodige opmeten en bespreken.

Telefoon

Robbe: 0470 03 83 80

E-mail

grondwerkenvde@gmail.com

Ligging

Valleistraat 15A 9402 Meerbeke