Afbraakwerken

Afbraakwerken

Scroll

Afbraakwerken

Afbraakwerken beginnen steeds met een grondige voorbereiding. Wij helpen u met het leegmaken van de woning. Daarbij verwijderen we eerst de ramen, deuren, vloerbekleding, keuken, badkamer, valse plafonds,... Asbest word door een gespecialiseerd firma verwijderd. Heeft u zelf afbraakwerken voor de boeg en bent u op zoek naar een ervaren aannemer? Laten we dan zeker even kennismaken. Neem gerust contact op met ons voor een gratis bezoek ter plaatse en een vrijblijvende prijsofferte.

Bekijk meer op facebook Bekijk meer op instagram

Een tevreden Pajottenland

Ons cliënteel komt voornamelijk uit de streek van het Pajottenland, maar ook daarbuiten zijn we aan de slag. De mond-aan-mondreclame doet zijn werk prima. Een tevreden klant vertelt het graag verder en dat brengt weer andere opdrachten met zich mee.

Particulieren

Het overgrote deel van de werven situeren zich in de particuliere sfeer en dat willen we ook zo graag houden. De mensen zijn veel nauwer betrokken bij de werken en je krijgt veel meer waardering als de taak goed wordt uitgevoerd.

Efficiënt machinepark

Openbare werken gaan we niet uit de weg. Vanaf het begin werd steeds geïnvesteerd in een efficiënt machinepark. Voor iedere werftaak is er wel iets die het vele werk kan laten lichter of vlotter verlopen.

Pajottenland Gooik Lennik Herne Herfelingen Kester Pepingen Vollezele Galmaarden Oetingen Eizeringen machinepark machines | Tuinaanleg Van den Eeckhoudt

Wenst u een gratis en vrijblijvende prijsofferte?

prijsofferte?

Wij komen graag ter plaatse het nodige opmeten en bespreken om u nadien een gepast 3D plan te leveren.

  • GSM Robbe 0470 03 83 80
  • Mail grondwerkenvde@gmail.com
Contact opnemen

Wat ze zeggen over ons werk

Contacteer ons vandaag!

Wenst u graag een gratis en vrijblijvende prijsofferte, dan kan u ons bereiken op volgende gegevens. Wij komen graag ter plaatse het nodige opmeten en bespreken.

Telefoon

Robbe: 0470 03 83 80

E-mail

grondwerkenvde@gmail.com

Ligging

Valleistraat 15A 9402 Meerbeke