Houten/betonnen afsluitingen en meer

Afsluitingen

Scroll

Stevige afsluiting

Muren zijn duur en het gebeurt helaas maar zelden dat men ze mag bouwen. Esthetisch vormt een muur ook geen mooi uitzicht. Een haag is heel mooi maar vergt wel een regelmatig onderhoud. Een goed alternatief is een stevige afsluiting, al dan niet doorzichtig. Het is tevens ook een goede bescherming.

Of u nu een zithoek in de tuin wil creëren met lage panelen of uw domein wil beveiligen met verstevigende panelen, voor ieder wens hebben wij een paneel of poort.

Betafence draadafsluitingen

Standaard werken wij steeds met "Betafence"-afsluitingen omwille van de hoge kwaliteit en lange levensduur.

Betafence

Houten afsluitingen

Met een houten tuinscherm houdt u ongewenste blikken uit uw tuin of terras, beschermen tegen wind en zon. Het biedt u tevens in elk seizoen de nodige privacy en veiligheid.

Bovendien bezit massief hout de eigenschap om geluid te dempen. In combinatie met een bijpassende poort, een klimplantenscherm of een hekje stelt u zelf vlot een decoratieve wand op.

Houtland

Betonnen afsluitingen

Draadafsluiting met betonpaal (en betonplaat). Betonnen afsluiting in gladbeton of structuurbeton. Afsluiting met betonnen palen en platen opgevuld met houten of kunststof planken

Keerwanden - Steunmuren - Palissaden

Vele oplossingen bestaan voor het opvangen van hoogteverschillen. Gaande van L-keerwanden in beton, steunmuren met nieuwe of oude treinbiels of tropisch hardhout, palissaden in beton, graniet of blauwe steen.

Van de Velde Beton
Verhardingen oprit terras blauwe steen padje klinkers parking steenslag grasdallen natuursteen kasseistenen graniet grint | Tuinaanleg Van den Eeckhoudt

Verhardingen

Onder verhardingen kunt u allerhande materialen verstaan. Een kasseien oprit, een terras in blauwe hardsteen, padjes in de tuin in klei- of betonklinker, een parking in dolomiet of gewone steenslag. Alle putten, aflopen en elektrische voorzieningen worden tot op het gewenste punt gebracht.

Lees meer
Scheiden van riolering, draineringen, opkuisen van bouwgronden, uitgraven grond, vervoeren grond, vullen grond, graafmachines | Tuinaanleg Van den Eeckhoudt

Grond en afbraakwerken

Scheiden van riolering, draineringen en het opkuisen van bouwgronden. Zo graven wij uw grond uit, vervoeren het en vullen het nadien terug op. Hiervoor hebben we dan ook de gepaste machines klaarstaan.

Lees meer
Septische put, infiltratieput, regenwater, afvalwater, regenwaterput, rioleringssyteem | Tuinaanleg Van den Eeckhoudt

Infiltratieput en septische putten

Uw regenwater en afvalwater laten scheiden? Een regenwaterput nodig? Zo leveren en plaatsen wij septische putten, infiltratieputten, regenwaterputten. Wij leveren en installeren uw rioleringssysteem volledig op maat, zowel aan woningen als industriële gebouwen.

Lees meer
Waterpartijen fontein water vijver vijverpartij borrelsteen siervijver zwemvijver | Tuinaanleg Van den Eeckhoudt

Waterpartijen

Het element water spreekt menig persoon aan. Water in de tuin hoeft zich niet altijd te weerspiegelen in een vijverpartij. Het geluid van kabbelend, vallend, of druppelend water geeft rust. Een ornament met water, een borrelsteen, een siervijver, een zwemvijver, ... Voor bijna elke situatie is er wel een toepassing te realiseren.

Lees meer
Keerwanden beton betonnen wanden betonnen keerwanden modern tuin verhogen grond verhoging | Tuinaanleg Van den Eeckhoudt

Keerwanden

Deze wanden zijn mooi afgewerkt en geven een zeer moderne look met zich mee. Ze worden vaak gebruikt voor de tuin om bijvoorbeeld de tuin te verhogen. De betonnen keerwanden kunnen ook worden gebruikt om kademuren en wanden te plaatsen langs grachten en vijvers.

Lees meer
Bekijk meer op facebook Bekijk meer op instagram

Een tevreden Pajottenland

Ons cliënteel komt voornamelijk uit de streek van het Pajottenland, maar ook daarbuiten zijn we aan de slag. De mond-aan-mondreclame doet zijn werk prima. Een tevreden klant vertelt het graag verder en dat brengt weer andere opdrachten met zich mee.

Particulieren

Het overgrote deel van de werven situeren zich in de particuliere sfeer en dat willen we ook zo graag houden. De mensen zijn veel nauwer betrokken bij de werken en je krijgt veel meer waardering als de taak goed wordt uitgevoerd.

Efficiënt machinepark

Openbare werken gaan we niet uit de weg. Vanaf het begin werd steeds geïnvesteerd in een efficiënt machinepark. Voor iedere werftaak is er wel iets die het vele werk kan laten lichter of vlotter verlopen.

Pajottenland Gooik Lennik Herne Herfelingen Kester Pepingen Vollezele Galmaarden Oetingen Eizeringen machinepark machines | Tuinaanleg Van den Eeckhoudt

Wenst u een gratis en vrijblijvende prijsofferte?

prijsofferte?

Wij komen graag ter plaatse het nodige opmeten en bespreken om u nadien een gepast 3D plan te leveren.

  • GSM Stefaan 0477 94 26 95
  • GSM Robbe 0470 03 83 80
  • Mail tuinaanlegvde@telenet.be
Contact opnemen

Wat ze zeggen over ons werk

Contacteer ons vandaag!

Wenst u graag een gratis en vrijblijvende prijsofferte, dan kan u ons bereiken op volgende gegevens. Wij komen graag ter plaatse het nodige opmeten en bespreken.

Telefoon

Stefaan: 0477 94 26 95
Robbe: 0470 03 83 80

E-mail

tuinaanlegvde@telenet.be

Ligging

Valleistraat 15A 9402 Meerbeke