Houten constructies

U zoekt voor uw tuin een geschikte bergruimte?
Wij bieden u een waaier aan mogelijkheden in hout van tuinhuisjes tot bergruimten, carports, garages, dierenhokken en paardenstallen. Samen met u, en volledig naar uw eigen wensen en mogelijkheden, zorgen wij voor de ideale oplossing, met zoals steeds de nadruk op degelijkheid en duurzaamheid.

Tuinhuizen

Onze blokhutconstructies worden steeds gemaakt volledig naar uw behoefte en smaak. Wij gebruiken zonder of met drukgeïmpregneerd Rode Noorse den van 28 - 34 - 45 mm wanddikte. Een plat dak of zadeldak, een gecentreerd of gedecentreerd dak met shingels, geïsoleerde staaldekplaten of dakpannen. Vooraan kan uw tuinhuis worden uitgebreid met een dakoversteek en zijdelings of aan de achterkant met een houtstapelplaats. Elke afmeting is bij ons mogelijk, eveneens het aantal vensters en deuren en de inplanting ervan. De vensters zijn steeds met echt glas en met eventuele fantasieluikjes en bloembak naar uw keuze.

Carport - garages

Uw wagen startklaar in elk seizoen? Hiervoor hebben wij de perfecte oplossing: een carport! De open bergruimte biedt uw wagen bescherming in de winter en verkoeling in de zomer. Toch liever wat meer afgesloten? Geen probleem, een carport kan u gedeeltelijk afsluiten met houten panelen naar keuze, houten planken of u kunt uiteraard kiezen voor een volledige afgesloten garage met kantelpoort. Met plat dak of zadeldak, aangebouwd of vrijstaand, met of zonder afgesloten berging of aanpalend aan uw tuinhuis of woning. Bij ons kan het allemaal.

 

 

 

Vraag gratis en vrijblijvend

uw prijsofferte aan!

 

GSM 0477 94 26 95

tuinaanlegvde@telenet.be